Plastikkirurgiavdelning Malmö

Hitta hit

Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till busshållplatserna Södervärn eller Tandvårdshögskolan. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången).
Visa på karta

Telefon- och besökstider

Här vårdar vi dig som genomgått plastikkirurgi eller opereras för bröstcancer. Vi tar även emot dig som behandlas eller opereras för en öron-näs-halssjukdom.
Barn och ungdomar vårdas på barn- och ungdomsmedicinavdelning 1.

För besökare och anhöriga

När du är här är det extra viktigt att tänka på handhygien för att hindra smittspridning mellan patienterna.

Ta inte med blommor och undvik starka dofter av hänsyn till allergiker.

En dag på avdelningen

  • 08.00 Frukost
  • 12.00 Lunch
  • 17.30 Middag

Rond sker under förmiddagen och då du får träffa läkaren.

Under helgen kommer en jourläkare och då har vi endast möjlighet att ta upp akuta händelser. Därför är det inte alltid möjligt att få träffa en läkare på helgen.

Vi som jobbar här

Här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnast och sekreterare.

Eftersom vi på SUS även utbildar framtidens sjukvårdspersonal förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.