Thoraxkirurgiavdelning Lund

Hitta hit

Avdelningen ligger på sjukhusområdet i Lund. Det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset.
Visa på karta (Google Maps)

Telefon- och besökstider

Vi tar hand om dig som ska operera hjärtat eller som ska genomgå en hjärt- eller lungtransplantation. Du förbereds på avdelningen inför operation. Efter din hjärtoperation vårdas du cirka en vecka på sjukhus. Om du genomgått en transplantation får du stanna några veckor.

E-tjänster

För besökare och anhöriga

Vi har fria besökstider. Känner du som besökare dig sjuk ska du undvika besök och har du nyligen varit sjuk så rådgör med personalen innan ditt besök.

Med hänsyn till smittspridning och andra patienter så ber vi dig att du tillsammans med andra närstående planerar ert besök så ni kommer max två personer samtidigt.

Genom att använda handsprit som finns på avdelningen minskar du risken för smittspridning.

En dag på avdelningen

Dina önskemål och behov är värdefulla för oss för att vi tillsammans ska kunna planera din vistelse hos oss på bästa sätt.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter