Neurologiavdelning 27 Lund

Hitta hit

Avdelningen ligger på sjukhusområdet i Lund. Det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset.
Visa på karta (Google Maps)

Telefon- och besökstider

Här vårdar vi dig som har epilepsi, hjärntumörer, Parkinson eller andra neurologiska sjukdomar.

På avdelningens ESU-enhet tar vi emot dig med svårbehandlad epilepsi eller misstänkt sömnstörning. Genom kameror och video-EEG kan vi fullständigt övervaka dig och din hjärnaktivitet.

För att du fortare ska kunna återfå bästa möjliga fysiska, psykiska och sociala förmåga arbetar vi med rehabilitering parallellt med den akuta vården.

E-tjänster

För besökare och anhöriga

Eftersom våra patienter behöver vila och lugn och ro ber vi er att begränsa besöket till två personer åt gången.

En del av våra patienter har svårt att svälja, så kallad dysfagi. Kontakta alltid personalen innan ni bjuder er närstående på mat eller dryck, eftersom mat kan hamna fel och leda till lunginflammation.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter