Mellan 18 juni och 31 augusti flyttar Neurologiavdelning 27 till Geriatrikavdelning 36 på Entrégatan 7, Hisshall A, plan 4.

I och med covid-19, får du inte följa med eller besöka någon som får vård hos oss. Du får däremot följa med eller besöka ditt barn om du inte har feber, hosta eller ont i halsen.

Neurologiavdelning 27 Lund

Hitta hit

Avdelningen ligger på sjukhusområdet i Lund. Det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset.
Visa på karta (Google Maps)

Telefon- och besökstider

Vi tar hand om dig som har en neurologisk sjukdom och som behöver vård under en eller flera dagar. Det kan till exempel vara epilepsi, hjärntumör, Parkinsons sjukdom, en svår sömnstörning eller andra neurologiska sjukdomar. Du rehabiliteras samtidigt som du får vård för att du ska få tillbaka bästa möjliga fysiska, psykiska och sociala förmåga.

E-tjänster

För besökare och anhöriga

Eftersom våra patienter behöver vila och lugn och ro ber vi er att begränsa besöket till två personer åt gången.

En del av våra patienter har svårt att svälja, så kallad dysfagi. Kontakta alltid personalen innan ni bjuder er närstående på mat eller dryck, eftersom mat kan hamna fel och leda till lunginflammation.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter