Medicinavdelning 3 Malmö

Hitta hit

Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till busshållplatserna Södervärn eller Tandvårdshögskolan. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången). På hållplats Tandvårdshögskolan kan du lätt byta från stadsbuss till linje 99 sjukhusbussen och stiga av på hållplats Sus Norra. Bussen är gratis.
Visa på karta (Google Maps)

Telefon- och besökstider

Här vårdar vi dig som drabbats av ett eller flera tillfälliga eller kroniska sjukdomstillstånd. Hos oss får du behandling, rehabilitering och planering för att kunna återgå till hemmet.

Du kommer till oss via akutmottagningen eller via direktinläggning i samarbete med Primärvården.

E-tjänster

För besökare och anhöriga

För att skapa lugn och trygg miljö runt patienten ber vi er att inte komma för många samtidigt. På grund av morgonarbete och rond tar vi bäst emot telefonsamtal efter klockan 11. Då kan vi bättre ge information om våra patienter och vad som har tagits upp under rond.

En dag på avdelningen

  • 08.00 Frukost
  • 09.45 Rond
  • 12.00 Lunch
  • 17.00 Middag

Provtagning sker kl 07:00.
Mellan måltiderna erbjuds lättare mellanmål. 

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter