Medicinavdelning 2 Malmö

Hitta hit

Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till busshållplatserna Södervärn eller Tandvårdshögskolan. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången). På hållplats Tandvårdshögskolan kan du lätt byta från stadsbuss till linje 99 sjukhusbussen och stiga av på hållplats Sus Norra. Bussen är gratis.
Visa på karta (Google Maps)

Telefon- och besökstider

Vi tar hand om dig som har flera olika sjukdomar, och som behöver vård under en eller flera dagar. Det kan till exempel vara för diabetes, hjärtsvikt och infektioner.

E-tjänster

För besökare och anhöriga

På den här avdelningen får en närstående åt gången komma på tidsbokat besök. För att boka besök ringer du 040-33 23 37.  

Det är viktigt att du som besöker avdelningen:  

  • är helt symtomfri 
  • håller god handhygien 
  • håller fysiskt avstånd till andra personer på avdelningen  

Du kan inte besöka avdelningen om du delar hushåll med någon som har covid-19. 

Det går naturligtvis också bra att ha kontakt med nära och kära via telefon och videosamtal.  När ni har videosamtal är det viktigt att andra personer inte hamnar i bild. Tänk också på att visa hänsyn till de runt omkring dig genom att ha samtalet på låg volym.  

En dag på avdelningen

  • 08.00 Frukost
  • 12.00 Lunch
  • 17.30 Middag

Kaffe, te och kalla drycker finns i dagrummet. Mellanmål serveras eftermiddag och kväll. Ronden sker under förmiddagen. 

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter