Röntgenavdelning Eslöv

Hitta hit

Du kan ta flera olika regionbussar och tåg till stationen i Eslöv. Därifrån kan du ta stadsbuss till busshållplats Specialisthuset.
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Vi undersöker skelett, hjärta och lungor med hjälp av röntgenteknik. I första hand för att ställa diagnos, för att kunna ge information inför fortsatt behandling samt för att utvärdera behandling. Eller för att kunna utesluta olika sjukdomstillstånd.

Kontakta oss gärna om du har frågor.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär som du har. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss.

Ditt besök hos oss

Glöm inte att ta med dig legitimation när du kommer till oss.

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss så snart som möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte har avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Meddela oss i god tid om du behöver en tolk, så bokar vi det åt dig.

Före besöket

I din kallelse står det om du behöver förbereda dig på något särskilt sätt.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter