Medicinavdelning 1 Malmö

Hitta hit

Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till busshållplatserna Södervärn eller Tandvårdshögskolan. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången). På hållplats Tandvårdshögskolan kan du lätt byta från stadsbuss till linje 99 sjukhusbussen och stiga av på hållplats Sus Mitt. Bussen är gratis.
Visa på karta (Google Maps)

Telefon- och besökstider

Här vårdar vi dig med som drabbats av flera olika sjukdomstillstånd eller har flera kroniska diagnoser. Vi vårdar också dig som har en oklar symptombild och behöver vidare utredning.

Efter vi utrett och fastställt diagnoser kallar vi in specialister från olika medicinska områden för att konsultera och lägga upp en plan för din vård. På så vis anpassar vi vården på avdelningen efter just din sjukdomsbild och ser till att rätt specialister kommer till avdelningen för att träffa dig. Ett internationellt koncept med så kallade hospitalister (Hospital doctor). Konceptet är speciellt framtaget för att ge god vård till dig som är i behov av vård från flera olika medicinska specialiteter.

E-tjänster

För besökare och anhöriga

För att skapa lugn och trygg miljö runt patienten ber vi er att inte komma för många samtidigt.

Det går även bra att ringa till oss, vi besvarar bäst på frågor om din anhörigs tillstånd efter klockan 11.00.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter