Mag-tarmavdelning Malmö

Hitta hit

Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till busshållplatserna Södervärn eller Tandvårdshögskolan. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången).
Visa på karta

Telefon- och besökstider

Här vårdar vi dig som har en sjukdom i mag-tarmkanalen, till exempel Crohns sjukdom eller ulcerös colit. Även du som har en leversjukdom vårdas hos oss.

Du kan även komma till oss på dagsbesök om du behöver en undersökning eller behandling som inte kan göras på mottagningen, till exempel leverbiopsier, blodtransfusioner och droppbehandlingar.

För besökare och anhöriga

Eftersom avdelningens utrymmen är begränsade uppskattar vi om högst två personer besöker patienten samtidigt.

Ta inte med blommor och undvik starka dofter av hänsyn till personer som är allergiska.

En dag på avdelningen

  • 08.00-09.00 Frukost
  • 12.00-13.00 Lunch
  • 17.00-18.00 Middag

På vardagar mellan klockan 9:30–11:00 sker en rond på avdelningen. Anhöriga får gärna vara med om du som patient önskar det. Våra läkare finns på avdelningen måndag till fredag.

Vi som jobbar här

Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, sjukgymnast, arbetsterapeut och sekreterare.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter