Hjärtmottagning avdelningsnära Malmö

Hitta hit

Mottagningen ligger på sjukhusområdet i Malmö. Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till hållplats Tandvårdshögskolan. Närmaste busshållplats därefter är Södervärn. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången).
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till oss kommer du som tidigare har vårdats på sjukhus för någon form av rytmrubbning i hjärtat, hjärtsvikt eller problem med hjärtats klaffar.

Du kan även bli remitterad till oss, av en läkare på vårdcentralen eller annan vårdgivare, om du har känt av obehag av oregelbunden hjärtfrekvens, yrsel eller hjärtklappning. Vi kan då undersöka hjärtats rytm under lång tid, vanligtvis något dygn, men ibland längre med specialutrustning. Efter remiss från läkare kan du även få ditt hjärta undersökt med ultraljud.

Du som har vårdats för hjärtsvikt kan bli kallad till oss för att följa upp läkemedelsbehandlingen. Våra sjuksköterskor ger goda råd och hjälper till att anpassa medicineringen.

Om du har fått en pacemaker kan du bli kallad till en sjuksköterska för uppföljning och därefter kan vi ofta kontrollera pacemakern på distans.

Även du som har behandlats med elkonvertering mot hjärtflimmer kan bli kallad till en sjuksköterska för uppföljning.

E-tjänster

Ditt besök hos oss

Kontakta oss om du inte kan komma till din bokade tid. Avbokar du tiden 24 timmar innan ditt besök slipper du betala en avgift.

Kom ihåg att ta med legitimation.

I din kallelse står det om du behöver förbereda dig på något särskilt sätt.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter