Hjärtmottagning avdelningsnära Malmö

Hitta hit

Mottagningen ligger på sjukhusområdet i Malmö. Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till hållplats Tandvårdshögskolan. Närmaste busshållplats därefter är Södervärn. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången). På hållplats Tandvårdshögskolan kan du lätt byta från stadsbuss till linje 99 sjukhusbussen och stiga av på hållplats Sus Mitt. Bussen är gratis.

Hitta på plats

Du hittar oss på våningsplan 5, hisshall D.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till oss kommer du för att följas upp för besvär med hjärtat, som du tidigare har vårdats på sjukhus för. Det kan till exempel vara en rubbning i hjärtrytmen, hjärtsvikt eller problem med hjärtats klaffar. Du kan även komma till oss för att undersökas om du har känt obehag av oregelbunden hjärtfrekvens, yrsel eller hjärtklappning. Här kan vi bland annat undersöka hjärtat med långtids-EKG eller ultraljud.

E-tjänster

Ditt besök hos oss

Just nu får du inte ta med någon till ditt besök hos oss. Det är för att minska smittspridningen av coronaviruset. I vissa fall kan din närstående istället vara med via röst- eller videosamtal på din telefon. Ibland kan vi göra undantag från besöksförbudet, till exempel utifrån patientens tillstånd och för en vårdnadshavare utan symtom.

Kontakta oss om du inte kan komma till din bokade tid. Avbokar du tiden 24 timmar innan ditt besök slipper du betala en avgift.

Kom ihåg att ta med legitimation.

I din kallelse står det om du behöver förbereda dig på något särskilt sätt.

Vad är problemet med sidan?

Vad är problemet med sidan?