Hjärtmottagning avdelningsnära Malmö

Hitta hit

Mottagningen ligger på sjukhusområdet i Malmö. Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till hållplats Tandvårdshögskolan. Närmaste busshållplats därefter är Södervärn. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången).
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Vi tar emot dig som tidigare har vårdats på sjukhus för någon form av rytmrubbning i hjärtat, hjärtsvikt eller problem med hjärtats klaffar.

Du som har vårdats för hjärtsvikt kan bli kallad till oss för att följa upp läkemedelsbehandlingen. Våra hjärtsviktssköterskor ger goda råd och hjälper till att anpassa medicineringen.

Även du som har behandlats med elkonvertering mot hjärtflimmer kan bli kallad till oss för uppföljning. Detta sker ett par månader efter din behandling.

Ditt besök hos oss

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss snarast möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Kom ihåg att ta med legitimation.

I din kallelse står det om du behöver förbereda dig på något särskilt sätt.

Vi som jobbar här

På mottagningen möter du sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och biomedicinska analytiker.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.