Ortopedimottagning sjukgymnastik Lund

Hitta hit

Det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset Lund.
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till oss kommer barn och vuxna med olika ortopediska åkommor. Vi tar emot dig som är nyopererad eller nyligen avgipsad för att påbörja din träning. Du kan även remitteras till oss för ryggbesvär, fotbesvär eller idrottsskada.

Ditt besök hos oss

Om du behöver tolk meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

Före besöket

Kom ihåg att ta med legitimation.

Under

Kommer du till oss för rehabilitering hjälper vi dig med träningsupplägg och övningar. Kommer du på grund av skador och andra besvär gör vi en sjukgymnastisk bedömning, informerar om åkomman och ger behandlingsförslag.

Efter besöket

Du tränar en kort tid hos oss för att sedan själv kontakta sjukgymnast utanför sjukhuset för fortsatt träning.

Vi som jobbar här

Vi som arbetar här är fysioterapeuter i nära samarbete med läkare, arbetsterapeuter, sekreterare, sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker och kuratorer.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter