Gynekologimottagning Malmö

Hitta hit

Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till busshållplatserna Södervärn eller Tandvårdshögskolan. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången).
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Hit kommer du som behöver undersökning,
behandling eller uppföljning av gynekologiska sjukdomar och besvär.

Vi utreder bland annat cellförändringar och gör uppföljning efter ett kirurgiskt ingrepp i samband med gynekologisk cancer.

Du kan även söka till oss för fertilitetsfrågor.

Du som har besvär med urininkontinens, framfall eller förlossningsskador kan komma till oss för utredning och behandling.
Har du urinläckage vänder du dig i första hand till din vårdcentral. De gör en första utredning och remitterar dig vidare till oss vid behov.

Vi har även ett endometriosteam som vänder sig till dig som är diagnostiserad med endometrios och dig som har symtom som tyder på endometrios. Här får du en eventuell diagnos samt medicinsk-, kirurgisk- eller annan behandling som hjälper dig i din sjukdom.

Vid akuta sjukdomstillstånd, vänd dig till Gynekologimottagning akut Malmö.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär som du har. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss.

Du kan även skicka in en remiss som du har skrivit själv, en så kallad egenremiss, via blanketten nedan.

Egenremiss Kvinnosjukvård Lund och Malmö

Egenremiss Kvinnosjukvård Lund och Malmö vid förlossningsskada

Information om egenremiss

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter