Endokrinmottagning Lund

Hitta hit

Det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset Lund.
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Vi utreder och behandlar dig med hormonsjukdomar, där diabetes- och sköldkörtelsjukdomar är vanligast.
Du som har diabetes och fått allvarliga problem med dina fötter kan få hjälp på vår fotmottagning. Här finns också en dagvårdsenhet där vi hjälper dig med undersökningar, omläggningar och behandlingar som tar längre tid att göra.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär som du har. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss.

Ditt besök hos oss

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss snarast möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Meddela oss på telefon eller kontakta oss via våra e-tjänster.

Om du behöver tolk meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

På mottagningen betalar du för besöket med kort eller faktura. För betalning med kontanter har sjukhuset en särskild kassa. Besöket är avgiftsfritt för dig under 20 år och över 85 år.

Hitta kassa för kontantbetalning

Före besöket

Kom ihåg att ta med legitimation.

I din kallelse står det om du behöver förbereda dig på något särskilt sätt.

Under besöket

Kom i god tid och anmäl ditt besök i receptionen på entréplan.

Efter besöket

Vid hemgång får du information om uppföljning. En kallelse till ett eventuellt återbesök eller telefontid skickas hem till dig.

Vi som jobbar här

Här jobbar bland annat läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och fotvårdsspecialister. I behandlingsteamet kan också ortoped, ortopedtekniker och gipstekniker, kärlkirurg och plastikkirurg ingå.

Eftersom vi på SUS även utbildar framtidens sjukvårdspersonal förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.