Smärtmottagning Lund

Hitta hit

Det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset Lund.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Vi hjälper dig som har akut-, postoperativ- och cancerrelaterad smärta. Vi följer även upp smärttillstånd till följd av cytostatika- eller strålbehandling.

Våra sjuksköterskor och specialistläkare arbetar som konsulter och kommer ut till dig på den avdelning där du vårdas. Vi utreder ditt tillstånd och lämnar förslag på smärtbehandling till din behandlande läkare. Det kan till exempel vara smärtstillande läkemedel eller någon form av nervblockad. Vid behov gör vi återbesök för att utvärdera behandlingens effekt.

Vi har även en mottagningsverksamhet dit du som patient kan kallas efter överenskommelse.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

För att komma till vår mottagning krävs remiss från din behandlande läkare eller annan sjukvårdspersonal. När vi fått din remiss besöker vår läkare och/eller sjuksköterska dig för att göra en första smärtanalys.

Vi hänvisar dig med långvarig smärta (smärta i över tre månader som inte beror på cancer) till Smärtrehabmottagning Lund.

Ditt besök hos oss

Om du behöver tolk meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss snarast möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter