Rehabmedicin mobila teamet

Hitta hit

I första hand kommer det mobila teamet till dig, eller ger råd och stöd via telefon.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Vi vänder oss till dig som har fått en allvarlig hjärnskada genom en olycka eller våld mot huvudet. Vi gör tidiga bedömningar av din skada, så att du ska få rätt vård och rehabilitering, och ger även närstående och vårdpersonal råd om vården.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

Oftast kommer du i kontakt med oss genom vårdpersonalen på akutsjukhuset, men du eller dina anhöriga kan även kontakta oss direkt.

Vi ger själva inga behandlande insatser, men kan föreslå åtgärder som passar dina förutsättningar. Vi erbjuder uppföljande besök på vårdavdelningen eller hemma för att följa konsekvenserna av din skada och ge fortsatt stöd.

Ditt besök hos oss

Just nu får du inte ta med någon till ditt besök hos oss. Det är för att minska smittspridningen av det nya coronaviruset och covid-19. I vissa fall kan din närstående istället vara med via telefon eller video. Ibland kan vi göra undantag från besöksförbudet, till exempel för en vårdnadshavare utan symtom.

Om covid-19 och besöksförbudet

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter