Hjärnskadekoordinatorer Orup

Hitta hit

I första hand kommer hjärnskadekoordinatorn till dig, eller ger råd och stöd via telefon.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Vi hjälper dig som är mellan 18 och 65 år och som fått en hjärnskada på grund av en sjukdom eller olycka, när du var 16 år eller äldre. Det kan till exempel vara efter en trafikolycka, fallolycka, misshandel, infektion, förgiftning eller efter en tumör.

Vi är ett stöd för både dig och dina närstående i kontakterna med vården och myndigheter. Till exempel informerar vi om rehabilitering, boende, fritid och samhällsservice. Vi ger också allmänna råd om konsekvenserna av din hjärnskada.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

Du är välkommen att kontakta oss oavsett var i Skåne du bor, och det behövs ingen remiss. Du kan kontakta oss via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Det kostar ingenting att få hjälp av hjärnskadekoordinatorerna.

Ditt besök hos oss

I första hand kommer hjärnskadekoordinatorn hem till dig. Vi ger också råd och stöd via telefon.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter