Hjärnskadekoordinatorer Orup

Hitta hit

I första hand kommer hjärnskadekoordinatorn till dig, eller ger råd och stöd via telefon.
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Vi är till för dig mellan 18 och 65 år som fått en hjärnskada, på grund av sjukdom eller genom en olycka, när du var 16 år eller äldre.

Hjärnskadekoordinatorn kan vara ett stöd för både dig och dina närstående i kontakterna med vården och myndigheter. Vi informerar om rehabilitering, boende, fritid och samhällsservice. Vi ger också allmänna råd kring konsekvenserna av din hjärnskada.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

Du är välkommen att kontakta oss oavsett var i Skåne du bor, och det behövs ingen remiss. Kontakta oss gärna på något av följande sätt:

Vi vänder oss till dig med någon av följande diagnoser:

  • Traumatisk skada från till exempel trafikolycka, fallolycka eller misshandel
  • Syrebristskada
  • Infektion
  • Aneurysm
  • Förgiftningsskada
  • Skada efter tumör

Det kostar ingenting att få hjälp av hjärnskadekoordinatorerna.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter