Barn- och ungdomsmedicinmottagning Eslöv

Hitta hit

Du kan ta bussen till station Eslöv Kärråkra vårdcentral
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Hit kommer du med ditt barn eller ungdom för undersökning, utredning och eventuell behandling av besvär eller sjukdom som kräver specialistvård. Vi behandlar barn upp till 18 år.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

Till oss kommer patienter framför allt på remiss från primärvården, barnavårdscentralen och elevhälsan, men även från andra specialiteter. Vi tar i första hand emot patienter från Eslöv, Höör och Hörby.

Vi tar framför allt emot tidsbokade besök och har få möjligheter till akutbesök.

Ditt besök hos oss

Vi träffar barn och ungdomar med frågeställningar om astma, allergi, magont, huvudvärk, urinvägsinfektion, tillväxt och utvecklingsbedömningar med mera. Vi tar även emot patienter med oklara problem, som inte kan knytas till något specifikt organ och ibland med problem där någon kroppslig sjukdom inte förklarar besvären.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter