Barn- och ungdomsmedicinmottagning Eslöv

Hitta hit

Du kan ta bussen till station Eslöv Kärråkra vårdcentral
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Hit kommer du med ditt barn eller ungdom för undersökning, utredning och eventuell behandling av besvär eller sjukdom som kräver specialistvård. Vi behandlar barn upp till 18 år.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

Till oss kommer patienter framförallt på remiss från primärvården, barnavårdscentralen och skolhälsovården, men även från andra specialiteter. Vårt upptagningsområde är i första hand Eslöv, Höör och Hörby.

Vi har framförallt planerad mottagning med få möjligheter till akutbesök. Våra läkare är också konsulter på barnavårdscentralerna inom upptagningsområdet.

Ditt besök hos oss

Vi träffar barn och ungdomar med frågeställningar såsom astma, allergi, magont, huvudvärk, urinvägsinfektion, tillväxt och utvecklingsbedömningar med mera. Vi tar även emot patienter med oklara problem, som inte kan knytas till något specifikt organ och ibland med problem där någon kroppslig sjukdom inte förklarar besvären.

Vi som jobbar här

Här arbetar barnläkare tillsammans med barnsjuksköterskor, barnsjukgymnast, barnhälsovårdspsykolog, dietist och sekreterare.

Det finns möjlighet för både barn- och förälder att träffa kurator eller psykolog. Vid behov av kontakt med kurator eller psykolog kan du fråga sjukvårdspersonalen.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter