Klinisk fysiologisk och nuklearmedicinsk avdelning Lund

Hitta hit

Avdelningen ligger på sjukhusområdet i Lund. Det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Vi utför fysiologiska mätningar av kroppens funktioner för att kunna fastställa eller utesluta sjukdom, mäta grad av funktion samt följa effekt av behandling. Vi analyserar funktionen hos organ som hjärta, blodkärl, lungor, skelett och njurar.

Vi undersöker även dig som har en tumörsjukdom. Med hjälp av olika tekniker kan vi hjälpa till att ställa diagnos och i vissa fall även följa behandlingsresultat.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

 För att komma till oss måste du ha en remiss som beskriver din sjukdom eller de besvär du har. Det gäller även om du kommer för en drop in-tid.

En remiss kan du till exempel få från din läkare på din vårdcentral.

Ditt besök hos oss

Ta med dig:

  • legitimation
  • lista över mediciner som du tar

Kontakta oss om du inte kan komma till din bokade tid. Avbokar du tiden 24 timmar innan ditt besök slipper du betala en avgift.

Behöver du en tolk? Meddela oss i så fall i god tid före ditt besök, så bokar vi en tolk åt dig.

Före besöket

I din kallelse står det om du behöver förbereda dig på något särskilt sätt.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter