Gynekologimottagning Lund

Hitta hit

Det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset Lund.
Visa på karta

Visa telefontider och fler kontaktuppgifter

Hit kommer du som behöver undersökning,
behandling eller uppföljning av gynekologiska sjukdomar och besvär.

Vi utreder bland annat cellförändringar och gör uppföljning efter ett kirurgiskt ingrepp i samband med gynekologisk cancer.

Du kan också komma till oss för utredning och behandling av urininkontinens, nedre urinvägsbesvär, framfall och förlossningsskador på bäckenbotten. Du kan även söka till oss för fertilitetsfrågor.

Du som har urinläckage, vänd dig i första hand till din vårdcentral. De gör en första utredning och skickar dig vidare till oss vid behov.

Vid akuta sjukdomstillstånd, vänd dig till Gynekologimottagning akut Lund.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär som du har. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss.

Du kan även skicka in en remiss som du har skrivit själv, en så kallad egenremiss, via blanketten nedan.

Egenremiss Kvinnosjukvård Lund och Malmö

Mer information om egenremiss

Ring gärna 1177 för rådgivning före ditt besök. De hjälper dig att bedöma ditt tillstånd och hänvisar dig till rätt vårdgivare. 

Du kan även besöka 1177.se där kan du på ett enkelt och säkert sätt kontakta vården – dygnet runt. Du kan till exempel ställa en fråga, boka och omboka tid, förnya recept eller se dina läkemedel.

Logga in till 1177.

Vi som jobbar här

Vi som arbetar här är barnmorskor, sjuksköterskor, sjukgymnaster, undersköterskor och läkare.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.