Hjärtmottagning angiografi och intervention Malmö

Hitta hit

Mottagningen ligger på sjukhusområdet i Malmö. Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till busshållplatserna Södervärn eller Tandvårdshögskolan. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången).
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till oss kommer du som har kärlkramp, eller tidigare har haft hjärtinfarkt, för undersökning och behandling. Vi utför röntgen av hjärtats kranskärl och behandlar eventuella förträngningar med ballongvidgning.

Ditt besök hos oss

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss snarast möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Om du behöver tolk meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

Kom ihåg att ta med legitimation.

Före besöket

Det är viktigt att du förbereder dig på rätt sätt hemma inför din undersökning eller behandling. Läs din kallelse noga, och se informationssidorna om kranskärlsröntgen eller ballongvidgning.

Under besöket

Både undersökning och eventuell behandling görs med lokalbedövning, vilket innebär att du är vaken hela tiden.

Efter besöket

Du som remitterats till oss för ett planerat ingrepp behöver i de flesta fall inte stanna på sjukhuset över natten, utan kan återvända hem senare samma dag.

Vi som jobbar här

Här möter du sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, kirurger och biomedicinska analytiker.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.