Hjärtmottagning arytmilaboratorium Lund

Hitta hit

Mottagningen ligger på sjukhusområdet i Lund. Det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset.
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till oss kommer du som har störningar i hjärtats rytm för undersökning och behandling. Vi använder metoden ablation för att lindra eller ta bort orsaken till hjärtklappningen. Du kommer hit genom att remitteras av din läkare. Vi tar emot både barn och vuxna patienter från hela södra Sverige.

E-tjänster

Ditt besök hos oss

Du som har fått en bokad tid för ablation måste alltid kontakta oss för att tacka ja eller nej till behandlingen. Vi rekommenderar att du loggar in på e-tjänsterna för att lämna ditt svar.

Det är viktigt att du förbereder dig på rätt sätt hemma. Läs din kallelse noga och läs gärna om behandlingsmetoden Ablation.

Ablation

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss snarast möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Om du behöver tolk meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

Kom ihåg att ta med legitimation.

Vi som jobbar här

Här möter du sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och biomedicinska analytiker.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.