I och med covid-19, får du inte följa med eller besöka någon som får vård hos oss. Du får däremot följa med eller besöka ditt barn om du inte har feber, hosta eller ont i halsen.

Vuxenpsykiatrimottagning Trelleborg

Hitta hit

Du kan ta tåg eller buss till Trelleborgs Central. Du kan även ta regionbuss 183 eller 184 till hållplats Snäckgränd.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till oss kommer du som behöver psykiatrisk specialistvård.

Vi specialiserar oss främst på att möta dig som har en svårare depression, komplicerad ångest eller personlighetsproblematik, men vi behandlar även dig som går igenom en svårare kris eller har posttraumatisk stress. Vi utreder även neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, som ADHD och autism.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

Du som söker vård för lättare psykisk ohälsa vänder dig i första hand till din närmaste vårdcentral. När du är där kan läkaren remittera dig vidare till psykiatrisk specialistvård, om ni bedömer att det behövs.

Du kan även söka vård genom att skicka in en remiss som du skrivit själv, en egen vårdbegäran. Den skickar du till Vuxenpsykiatrimottagning bedömning i Malmö. 

Vuxenpsykiatrimottagning bedömning, Malmö 

Ditt besök hos oss

Kom ihåg att ta med legitimation.

Vi ser gärna att du har anhöriga eller närstående med dig vid dina besök.

Före besöket

Om du kommer med bil, se till att komma i god tid för att hitta parkering.

Om du behöver tolk, meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

Under

Anmäl ditt besök i receptionen.

Ett besök hos oss tar 30-60 minuter.

Vi som jobbar här

Hos oss arbetar specialistläkare, sjuksköterskor, psykologer, leg. psykoterapeut, kurator, arbetsterapeut, behandlare, rehabkoordinator och läkare under utbildning (AT/ST).

Du kan även komma att träffa annan personal, såsom servicepersonal och administrativ personal.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter