Vuxenpsykiatrimottagning ätstörning Malmö

Hitta hit

Du kan ta regionbuss 100, 146, 150 eller 151 till busshållplats Mobilia Öster. Du kan även ta stadsbuss 2 till busshållplats Dalslandsgatan eller stadsbussarna 34, 54, 7 och 8 till hållplats Mobilia.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till oss kommer du som är 18 år eller äldre och som har ätstörningsproblematik.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

Vi tar emot dig som fått en remiss skickad till oss från en annan vårdgivare. Det kan till exempel vara en behandlare på en annan mottagning inom psykiatrin, eller remiss efter en aktuell läkarbedömning på din vårdcentral. 

Ditt besök hos oss

När du kommer till oss första gången får du träffa en behandlare och en läkare för ett bedömningssamtal. Därefter tar ni fram en plan för din behandling.

Just nu får du inte ta med någon till ditt besök hos oss. Det är för att minska smittspridningen av coronaviruset. Din närstående kan istället vara med via röst- eller videosamtal på din telefon. Ibland kan vi göra undantag från besöksförbudet, till exempel för en person som måste följa med som stöd.

Besöksförbud i vården (1177.se)

Hör av dig till oss om du är orolig för att besöka oss just nu. Vi anpassar vårt arbete för att du ska få den vård du behöver, till exempel kan du träffa din behandlare via telefon eller video. 

Trygg och säker psykiatrisk vård under covid-19-pandemin

Kontakta oss om du inte kan komma till din bokade tid. Avbokar du tiden 24 timmar innan ditt besök slipper du betala en avgift.

Före besöket

Om du behöver tolk, meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

Kom ihåg att ta med legitimation.

Vi som jobbar här

På mottagningen kan du träffa specialistläkare i psykiatri, psykolog, specialistsjuksköterska, kurator, fysioterapeut och dietist. Du kan även komma att träffa annan personal, såsom servicepersonal och administrativ personal.

Vad är problemet med sidan?

Vad är problemet med sidan?