Om webbplatsen

Psykiatri Skånes webbplats är en av Region Skånes webbplatser. Vårt mål är att göra det enkelt för dig som patient eller besökare på någon av våra mottagningar och avdelningar att hitta kontaktuppgifter och kunna vara väl förberedd inför ditt besök.

Vi vill också vägleda dig vidare till mer information om sjukdomar och diagnoser på andra sajter. För dig som är vårdgivare, student eller jobbsökare vill vi underlätta att hitta till de webbplatser som riktar sig till dig.

Sökfunktion

Med vår sökfunktion kan du söka efter mottagningar, avdelningar, dokument, kalenderhändelser nyheter eller andra webbsidor. Sökfunktionen är under utveckling.

Tillgänglighet

Tillgänglighet är en viktig princip för oss. Vi följer webbriktlinjer för offentlig sektor och arbetar hela tiden med att förbättra webbplatsen tillsammans med experter på tillgänglighet. Du kan anpassa webbplatsen och få texten uppläst via funktionen Talande webb.

Webbplatsen är utvecklad i responsiv design för att du ska kunna få en bra upplevelse oavsett om du besöker oss med dator, surfplatta eller mobil.

Synpunkter och frågor

Har du frågor eller synpunkter på innehållet på webbplatsen är du välkommen att kontakta våra webbansvariga. 

Kontakta våra webbansvariga via mejl

Vill du ha svar på andra frågor eller frågor som rör din vård eller vår verksamhet är du välkommen att hitta kontaktuppgifter på sidan Kontakta oss.

Kontakta oss

Vad är problemet med sidan?

Vad är problemet med sidan?