Rådgivningsbyrån i narkotikafrågor Lund

Hitta hit

Du kan åka stadsbuss 3 (mot Nöbbelöv) eller regionbuss 123 (mot Kävlinge) till hållplats Lund Baravägen.
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till mottagningen kommer du som har problem med narkotikamissbruk för information, rådgivning och behandling. Till oss kan även du som närstående till någon med ett missbruk eller beroende komma för stöd. Mottagningen är ett samarbete mellan Psykiatri Skåne och socialförvaltningen i Lunds kommun.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär som du har. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss.

Du kan även skicka in en remiss som du har skrivit själv, en så kallad egenremiss. Det gör du via vår e-tjänst eller genom att ringa till oss.

Ditt besök hos oss

Ditt besök hos oss kostar inget.

Ta med dig:

  • legitimation
  • lista över mediciner som du tar

Under besöket

Ett besök hos oss tar cirka 30–60 minuter.

Efter besöket

Vid frågor, ombokning av tid och bokning av återbesök kan du kontakta oss via e-tjänster på 1177.se eller ringa.

Vi som jobbar här

På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterska, specialistsjuksköterska, kurator, psykolog och socionomer från Lunds kommuns socialförvaltning. Du kan även träffa andra yrkesgrupper, till exempel servicemedarbetare och administrativ personal.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.