Vuxenpsykiatrimottagning LARO Hasselgatan Malmö

Hitta hit

Du kan åka stadsbuss till hållplats Nobeltorget alternativt hållplats Södervärn.
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till LARO-mottagning (läkemedelsassisterad rehabilitering för opioidberoende) kommer du som har behov av psykiatrisk specialistvård. Vi specialiserar oss på att möta dig som är beroende av opioider och kan erbjuda läkemedelsassisterad behandling med metadon och buprenorfin.

Vi utför diagnostik, vård och behandling av beroendetillstånd gällande alkohol, läkemedel och narkotika. Behandlingen bygger på frivillighet.

Vi samarbetar med Kriminalvården (S-ITOK) vilket innebär att mottagningen tar emot personer som kommer direkt från en anstalt. På mottagningen finns ett specialteam för kvinnor, med särskilda behov, som arbetar tillsammans med personal från Malmö Stads socialtjänst.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

Du kan själv välja var i Skåne som du vill ha LARO.

Du kan söka dig till mottagningen på egen hand genom att ringa eller besöka oss.

Ditt besök hos oss

Kom ihåg att ta med legitimation.

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss snarast möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Om du behöver tolk meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

Under besöket

Ett besök hos oss tar cirka 30-60 minuter.

Det är inte tillåtet att fotografera och filma inne på avdelningen.

Husdjur får ej tas med in på mottagningen.

Anmäl ditt besök i receptionen.

Efter besöket

Vid frågor, ombokning av tid och bokning av återbesök kan du kontakta oss via e-tjänster på 1177.se eller ringa till vår mottagningstelefon.

Vi som jobbar här

På mottagningen kan du träffa läkare, sjuksköterska, specialistsjuksköterska, skötare, psykolog, kurator och mentor (brukarspecialist med egen LARO-erfarenhet). Du kan även komma att träffa annan personal, såsom servicepersonal och administrativ personal.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.