Vuxenpsykiatrimottagning LARO Trelleborg

Hitta hit

Du kan åka regionbuss mot Malmö, hållplats Ehrenbuschsgatan eller stadsbuss till hållplats Trelleborgs Allén.
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till LARO-mottagning (läkemedelsassisterad rehabilitering för opioidberoende) kommer du som har behov av psykiatrisk specialistvård. Vi specialiserar oss på att möta dig som är beroende av opioider och kan erbjuda läkemedelsassisterad behandling med metadon och suboxone. Behandlingen bygger på frivillighet.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

Du som söker vård för lättare psykisk ohälsa hänvisas i första hand till din vårdcentral. Om det behövs remitterar din läkare sedan vidare dig till psykiatrisk specialistvård.

Du kan även skicka in en remiss som du har skrivit själv, en så kallad egenremiss. Kontakta oss för mer information om hur du går tillväga.

Du kan själv välja var i Skåne som du vill ha läkemedelsassisterad rehabilitering för opioidberoende.

Du kan söka vård hos oss på egen hand genom att ringa eller besöka oss.

Ditt besök hos oss

Kom ihåg att ta med legitimation.

Före besöket

Ta inte med blommor och undvik starka dofter av hänsyn till personer som är allergiska.

Under

Ett besök hos oss tar cirka 30-60 minuter.

Det är inte tillåtet att fotografera och filma inne på mottagningen.

Anmäl ditt besök i receptionen.

Efter besöket

Vid frågor, ombokning av tid och bokning av återbesök kan du kontakta oss via e-tjänster på 1177.se eller ringa till vår mottagningstelefon.

Vi som jobbar här

På mottagningen kan du träffa kurator, läkare, psykolog och sjuksköterska. Du kan även komma att träffa annan personal, såsom servicepersonal och administrativ personal.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter