Akutmottagning barn- och ungdomspsykiatri Malmö

Hitta hit

Närmaste busshållplats är Malmö Mobilia. Här stannar bussarna 7, 8, 34 och 54.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till oss kommer du som behöver akut psykiatrisk vård och är under 18 år. Vi tar emot patienter från hela Skåne.

Vid livshotande tillstånd, ring 112.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

Du kan kontakta oss via telefon eller besöka oss för att få akut psykiatrisk rådgivning.

Ditt besök hos oss

I och med covid-19 får bara en närstående, som behövs som stöd, följa med dig in till oss. Det är för att minska risken för smittspridning. Den som följer med får inte ha symtom som kan vara covid-19. 

När du kommer till oss får du träffa en sjuksköterska som gör en bedömning av hur du mår och vilken vård du behöver. Ibland får du även träffa en läkare som avgör om du behöver läggas in på vår akutavdelning.

Vi som jobbar här

På mottagningen kan du träffa familjebehandlare, kurator, läkare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska, skötare och specialistsjuksköterska. Du kan även komma att träffa annan personal, såsom servicepersonal och administrativ personal.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter