Vuxenpsykiatriavdelning 3 psykos Lund

Hitta hit

Du kan åka stadsbuss 3 (mot Nöbbelöv) eller regionbuss 123 (mot Kävlinge) till hållplats Lund Baravägen.
Visa på karta (Google Maps)

Telefon- och besökstider

Till avdelningen kommer du som har behov av psykiatrisk specialistvård. På avdelningen specialiserar vi oss främst på att möta dig som har eller är under utredning för psykossjukdom.

Du kommer till oss efter utredning eller undersökning på en psykiatrisk mottagning, oftast en psykiatrisk akutmottagning.

För besökare och anhöriga

Du träffar din närstående i vårt besöksrum.

Ta inte med blommor och använd inte produkter med stark doft med hänsyn till personer som är känsliga för starka dofter.

En dag på avdelningen

Kl. 07.30–09.00 frukost
Kl. 09.00 ronden startar (måndag och fredag)
Kl. 12.00 lunch
Kl. 13.15 eftermiddagspromenad
Kl. 14.30 eftermiddagskaffe/te
Kl. 15.00 behandlingskonferens (tisdag)
Kl. 17.00 middag
Kl. 19.30 kvällskaffe/te

Vi som jobbar här

På avdelningen kan du träffa läkare, sjuksköterska, specialistsjuksköterska, skötare, psykolog, kurator, arbetsterapeut och sjukgymnast. Du kan även komma att träffa annan personal, såsom servicepersonal och administrativ personal.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter