Mottagning Maria Malmö

Hitta hit

Du kan åka stadsbuss 3 till hållplats Caroli alternativt stadsbuss 2, 31, 32, 5, 7, 8 till hållplats Djäknegatan.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till oss kommer du som ännu inte har fyllt 25 år och som har problem med alkohol och andra droger. Här kan du få information, rådgivning och behandling, till exempel samtalsbehandling, avvänjning och återfallsprevention. Vi planerar och anpassar behandlingen efter dina behov och förutsättningar.

Hit kan även du komma för att få stöd om du är närstående till någon under 25 år som har ett missbruk eller beroende. Hör av dig till oss för att få veta mer.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

För att komma till oss ringer du mottagningen.

Ditt besök hos oss

Första gången du kommer till oss får du träffa behandlingspersonal som berättar om mottagningen och vad vi kan göra för dig. Du får berätta om din relation till alkohol eller droger och om andra viktiga delar i ditt liv. Därefter planerar vi din behandling tillsammans utifrån din specifika situation och vad du vill ha hjälp med.

Du väljer om du vill komma själv eller ta med dig någon som är viktig för dig. Det är viktigt att både du och den/de som du tar med dig är friska och inte har symtom som kan vara covid-19.

Kom ihåg att ta med dig legitimation.

Vill du träffa din behandlare men inte komma till mottagningen? Hör av dig till oss för att fråga om du kan träffa din behandlare via telefon eller video istället. 

Trygg och säker vård under covid-19-pandemin

Efter besöket

Du kan kontakta oss via våra e-tjänster om du har en fråga eller behöver omboka ett besök. Du är även välkommen att ringa oss under våra telefontider.

Vi som jobbar här

Mottagningen är ett samarbete mellan Region Skåne och Malmö stad. Hos oss kan du träffa läkare, specialistsjuksköterska och kurator samt en socionom från kommunen.

Vad är problemet med sidan?

Vad är problemet med sidan?