Barn- och ungdomspsykiatri Viktoriagården Malmö

Hitta hit

Närmaste busshållplats är Malmö T-bryggan. Här stannar buss 7.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till Viktoriagården kommer du som är gravid eller är förälder till barn under fyra år och som har känslomässiga svårigheter i relationen mellan dig och ditt barn. Svårigheterna kan till exempel bestå av att ditt barn är svårt att förstå sig på, har upplevt svåra händelser eller inte utvecklas som andra barn. Du som förälder kan också uppleva att din egen oro, ångest eller sorgsenhet går ut över ditt barn, att du känner dig otillräcklig som förälder eller att du inte tycker om ditt barn.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

Du kommer till oss på remiss från en annan vårdgivare, oftast inom vuxenpsykiatrin, barn- eller mödrahälsovården.

Du kan även söka vård hos oss genom att ringa och lämna en egen vårdbegäran via telefon.

Ditt besök hos oss

Ta med dig legitimation. Ditt besök kostar inget.

Före besöket

Innan du kommer till oss vill vi ibland ställa några frågor för att få veta mer om hur du mår. I så fall skickar vi en länk till ett frågeformulär som du besvarar på din dator eller telefon. Vi kan även komma att skicka fler frågor till dig under tiden och efter att du varit i kontakt med oss.

Vi som jobbar här

Hos oss kan du träffa familjebehandlare, kurator och psykolog. Du kan även träffa andra yrkesgrupper, till exempel servicemedarbetare och administrativ personal.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter