Barn- och ungdomspsykiatri Viktoriagården Malmö

Hitta hit

Närmaste busshållplats är Malmö T-bryggan.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till oss kommer du som är förälder till ett barn under fyra år och har känslomässiga svårigheter i relationen mellan dig och ditt barn. Vi hjälper dig om barnet är svårt att förstå sig på, har upplevt svåra händelser eller inte utvecklas som andra barn. Vi tar även emot dig som upplever att din egen oro, ångest eller sorgsenhet går ut över ditt spädbarn, om du känner dig otillräcklig som förälder eller om du inte tycker om ditt barn.

Även du som är gravid kan vända dig till oss om du har negativa eller komplicerade känslor inför att bli förälder eller känner dig likgiltig i relation till ditt väntade barn.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

Du kommer till oss på remiss från en annan vårdgivare, oftast inom vuxenpsykiatrin, barn- eller mödrahälsovården.

Du kan även söka vård hos oss genom att ringa och lämna en egen vårdbegäran via telefon.

Ditt besök hos oss

Just nu får du inte ta med någon till ditt besök hos oss. Det är för att minska smittspridningen av coronaviruset. Din närstående kan istället vara med via röst- eller videosamtal på din telefon. Ibland kan vi göra undantag från besöksförbudet, till exempel för en person som måste följa med som stöd.

Besöksförbud i vården (1177.se)

Hör av dig till oss om du är orolig för att besöka oss just nu. Vi anpassar vårt arbete för att du ska få den vård du behöver, till exempel kan du träffa din behandlare via telefon eller video. 

Trygg och säker psykiatrisk vård under covid-19-pandemin

Kom ihåg att ta med dig legitimation.

Före besöket

Ibland vill vi få veta lite mer om hur du mår, innan du kommer på ditt besök. I så fall skickar vi en länk till ett frågeformulär som du besvarar på din dator eller telefon. Vi kan även komma att skicka fler frågor till dig mellan dina besök och efter att du varit i kontakt med oss.

Vi som jobbar här

Hos oss kan du träffa familjebehandlare, kurator och psykolog. Du kan även träffa andra yrkesgrupper, till exempel servicemedarbetare och administrativ personal.

Vad är problemet med sidan?

Vad är problemet med sidan?