I och med covid-19, får du inte följa med eller besöka någon som får vård hos oss. Du får däremot följa med eller besöka ditt barn om du inte har feber, hosta eller ont i halsen.

Vuxenpsykiatrimottagning Kvarnstensgatan Helsingborg

Hitta hit

Om du ska besöka södra sjukhusområdet åker du till busshållplatsen Ängelholm Södra Sjukhuset. Avgiftsbelagda parkeringsplatser finns i parkeringshus och som markparkering.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till oss kommer du som bor i nordvästra Skåne och som behöver psykiatrisk vård för exempelvis depression, svår ångest eller personlighetsstörning. Utöver de här problemen tar vi också emot dig som samtidigt har en neuropsykiatrisk diagnos, till exempel ADHD eller ADD.

För att söka vård hos oss ska du redan få socialt stöd från din hemkommun, till exempel boendestöd eller behandling för missbruk.
Vi samarbetar med kommunen för att du ska få samordnad hjälp från psykiatrin och socialtjänsten.

Du ska bo i någon av de här kommunerna: Helsingborg, Landskrona, Höganäs, Ängelholm, Båstad, Bjuv, Åstorp, Klippan, Perstorp och Örkelljunga.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

Du kommer till oss via remiss från läkare inom specialistpsykiatrin, eller via din samordnare på kommunen.

Du kan även söka vård genom att skicka in en remiss som du har skrivit själv, en så kallad egen vårdbegäran, via vår e-tjänst. Du kan även ringa till oss för att få mer information.

Ditt besök hos oss

Vi utreder vad du behöver hjälp med och vilken behandling som passar dig. Behandlingen fokuserar på återhämtning och rehabilitering och ges både enskilt och i grupp. 

Du kan få vård hos oss antingen på mottagningen eller i ditt hem.

 

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter