Vuxenpsykiatri dagsjukvård Malmö

Hitta hit

Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till busshållplatserna Södervärn, Värmlandsplan eller Tandvårdshögskolan. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången).
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till mottagningen kommer du som redan har en kontakt inom psykiatrin och som har behov av ytterligare stödinsatser. Det innebär ofta att du har behov av en tätare och mer intensiv kontakt med vården, utan att du har behov av att vara inlagd på en avdelning.

Så söker du vård hos oss

Vi hänvisar dig som söker vård för lättare psykisk ohälsa till din närmaste vårdcentral. När du är där kan läkaren sedan remittera dig vidare till psykiatrisk specialistvård, om ni bedömer att det behövs.

Ditt besök hos oss

Kom ihåg att ta med legitimation.

Behöver du en tolk? Meddela oss i god tid innan ditt besök, så bokar vi en tolk åt dig.

Under

Ett besök hos oss tar cirka 30–60 minuter. Vid möten i grupp tar besöket cirka 2.5 timme per gång.

Efter besöket

Vid frågor, ombokning av tid och bokning av återbesök kan du kontakta oss via e-tjänster på 1177.se eller ringa till vår mottagningstelefon.

Vi som jobbar här

På mottagningen kan du träffa läkare, skötare, sjukgymnast, psykolog och kurator. Du kan även komma att träffa annan personal, såsom servicepersonal och administrativ personal.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter