Vuxenpsykiatri dagsjukvård Malmö

Hitta hit

Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till mottagningen kommer du som redan har en kontakt inom psykiatrin och som har behov av ytterligare stödinsatser. Det innebär ofta att du har behov av en tätare och mer intensiv kontakt med vården, utan att du har behov av att vara inlagd på en avdelning.

Så söker du vård hos oss

Du som söker vård för lättare psykisk ohälsa hänvisas i första hand till din närmaste vårdcentral. Din läkare remitterar dig vidare till psykiatrisk specialistvård om det behövs.

Ditt besök hos oss

Kom ihåg att ta med legitimation.

Om du behöver tolk meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

Under besöket

Ett besök hos oss tar cirka 30–60 minuter. Vid möten i grupp tar besöket cirka 2.5 timme per gång.

Att fotografera och filma inne på mottagningen är inte tillåtet.

Efter besöket

Vid frågor, ombokning av tid och bokning av återbesök kan du kontakta oss via e-tjänster på 1177.se eller ringa till vår mottagningstelefon.

Vi som jobbar här

På mottagningen kan du träffa läkare, skötare, sjukgymnast, psykolog och kurator. Du kan även komma att träffa annan personal, såsom servicepersonal och administrativ personal.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.