Cancerrehabiliteringsmottagning

Hitta hit

Närmaste busshållplats är Helsingborg Lasarettet N.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Vi tar emot dig som behandlas, vårdas och följs upp medicinskt för cancer och lider av exempelvis fysiska besvär, oro eller nedstämdhet. Vi rehabiliterar och stöttar dig i din återgång till arbete och en fungerande vardag.

Hos oss kan du få bland annat kognitiv beteendeterapi och sexualrådgivning. Både psykolog och sexolog är knutna till verksamheten. Du som har mer komplexa behov får utredning av ett team som är specialister inom cancerrehabilitering.

Vi erbjuder även informations- och stödprogram för patienter och närstående.

Så söker du vård hos oss

Som patient eller anhörig kan du kontakta oss på egen hand, via telefon eller via en remiss som du skrivit själv, en så kallad egenremiss. Kontakta oss för mer information om hur du går tillväga.

Du kan även be din läkare, kurator eller sjuksköterska att skicka en remiss till oss.

Ditt besök hos oss

Kom ihåg att ta med legitimation.

Behöver du en tolk? Meddela oss i så fall i god tid före ditt besök, så bokar vi en tolk till dig.

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss så snart som möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte har avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Före besöket

I din kallelse står det om du behöver förbereda dig på något särskilt sätt.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter