I och med covid-19 får bara en vårdnadshavare följa med eller besöka barnet som får vård hos oss. Du som vårdnadshavare måste vara symtomfri.

Barn- och ungdomsavdelning 043-044

Hitta hit

Närmaste busshållplats är Kristianstad Centralsjukhuset.
Visa på karta (Google Maps)

Telefon- och besökstider

Vi tar hand om barn och unga som ännu inte har fyllt 20 år och som behöver behandlas för till exempel diabetes, blindtarmsinflammation eller maginfluensa.

Vi opererar benbrott och halsmandlar, förbereder barn och unga med kroniska sjukdomar inför undersökningar och röntgen, och följer även upp dagvårdsverksamhet

E-tjänster

För besökare och anhöriga

Eftersom vi vårdar barn som är infektionskänsliga är det viktigt att du är frisk när du besöker oss. Om du besöker någon med smittsam sjukdom gäller särskilda regler, kontakta oss gärna för mer information.

Ta inte med blommor och använd inte produkter med stark doft av hänsyn till personer som är känsliga för starka dofter.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter