Om sjukhuset

Ängelholms sjukhus är närsjukhuset i nordvästskåne med närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Ängelholms sjukhus består av Norra sjukhusområdet och Södra sjukhusområdet.

Ängelholms sjukhus har en akutmottagning som är öppen måndag–fredag klockan 8.00-20.00. Innan och efter öppettiderna hänvisas du som söker akut vård till Helsingborgs lasarett eller annat akutsjukhus med specialister på plats dygnet runt.

På sjukhuset driver vi ett aktivt miljöarbete för att främja hållbarhet och minska vår klimatpåverkan.

Miljö och natur (skane.se)

Kvälls- och helgmottagning

I samma lokaler som akutmottagningen finns även en kvälls- och helgmottagning. Öppettiderna där är vardagar klockan 17.00-20.00 samt helger klockan 8.15-16.30. Telefontider är vardagar klockan 17:00-20:00 samt helger klockan 08:15-16:00.

För att komma till på kvälls- och helgmottagningen behöver du boka en tid. För bedömning och tidsbokning, ring 0431-818 00. Du kan även boka en tid via din vanliga vårdcentral.

Organisation

Ängelholms sjukhus ingår i sjukvårdsförvaltningen Skånes sjukhus nordväst, som är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar.

Kontaktuppgifter till förvaltningsledningen (skane.se)

Vad är problemet med sidan?

Vad är problemet med sidan?


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter