Om sjukhuset

Ängelholms sjukhus är närsjukhuset i nordvästskåne med närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Ängelholms sjukhus består av Norra sjukhusområdet och Södra sjukhusområdet.

Ängelholms Sjukhus har en akutmottagning som är öppen klockan 8.00-20.00 varje dag. Innan och efter öppettiderna hänvisas du som söker akut vård till Helsingborgs lasarett eller annat akutsjukhus med specialister på plats dygnet runt.

Vi erbjuder också vårdcentral under kvällar och helger, i samma lokaler som akutmottagningen. Öppettiderna där är vardagar klockan 17.00-20.00 samt helger klockan 8.15-16.00. Hit kan du komma genom att boka tid via din vanliga vårdcentral.

Om- och nybyggnation på sjukhusområdet

Om- och nybyggnationerna på Ängelholms sjukhusområde är i full gång. Vare sig du är patient, anhörig eller medarbetare kommer du med största säkerhet att påverkas av arbetet på något sätt.

Den avdelning eller mottagning som du ska besöka kan ha flyttats till nya lokaler eller så kanske vägen dit har förändrats. Se till att dubbelkolla adressen på din kallelse från sjukhuset. Ring och fråga om du är osäker, du når växeln på: 0431-810 00 .

Hitta kontaktuppgifter till din mottagning

Organisation

Ängelholms sjukhus ingår i sjukvårdsförvaltningen Skånes sjukhus nordväst, som är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar.

Kontaktuppgifter till förvaltningsledningen (skane.se) 

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter