Hitta hit och parkering

Ängelholms sjukhus är uppdelat i norra och södra sjukhusområdet. Det är en bit att gå mellan de två byggnaderna. Observera att det står i din kallelse om du ska till norra eller södra sjukhusområdet.

Karta över norra sjukhusområdet

Karta över södra sjukhusområdet

Hitta till Akutmottagning (Google maps)

Akutmottagningens entré finns på Landshövdingevägen 7F.

Buss och tåg

För att komma till norra sjukhusområdet kliver du av vid busshållplatsen Ängelholm Sjukhuset.

Om du ska besöka södra sjukhusområdet åker du till busshållplatsen Ängelholm Södra Sjukhuset.

Sjukhuset ligger ungefär 500 meter från Ängelholms järnvägsstation.

Sök din resa på Skånetrafiken

Parkering

Avgiftsbelagda parkeringsplatser finns i parkeringshus och som markparkering. I parkeringsautomaterna betalar du med kort eller med mynt.

Du kan även betala din parkering med mobilen, via Parkster eller SMS-park, beroende på vilken av sjukhusområdets parkeringar du väljer. Information om vilket som gäller där du parkerat hittar du på parkeringsautomaten.

Parkering för rörelsehindrade

Det finns ett 15-tal reserverade platser för dig med parkeringstillstånd för rörelsehindrade. Platserna ligger nära byggnadernas ingångar och är uppmärkta med skyltar och vägmärken.

Här parkerar du gratis utan tidsbegränsning.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter