Rehabiliteringsavdelning

Hitta hit

Närmaste busshållplats är Ängelholm Sjukhuset.
Visa på karta (Google Maps)

Telefon- och besökstider

Till oss kommer du som behöver längre rehabilitering efter stroke, operation, skada eller multitrauma, eller andra tillstånd som kräver längre rehabilitering. (Du kan även komma till oss efter primär rehabilitering på Orupssjukhus.)
Tillsammans med dig som patient sätter vi upp mål och tränar enligt en individuell rehabiliteringsplan. Vi erbjuder olika metoder och skräddarsyr din rehabilitering för att du ska återfå så mycket som möjligt av din fysiska och psykiska förmåga.

E-tjänster

För besökare och anhöriga

Vi är tacksamma för att ni inte kommer mer än två besökare åt gången, av hänsyn till andra patienter på avdelningen. Av samma anledning ber vi besökare att inte sitta med i matsalen när vi serverar mat.

Om ni vill komma utanför ordinarie besökstid går det bra, men det är viktigt att ni kommer överens om detta med personalen innan. Detta för att ert besök inte ska krocka med patientens träningstider.

Om du besöker en närstående som fått en stroke är det viktigt att ni inte ger mat eller dryck eftersom hen kan ha svårt att svälja.

Ta inte med blommor och använd inte produkter med stark doft av hänsyn till personer som är känsliga för starka dofter.

En dag på avdelningen

  • 08.00-09.00 Frukost
  • 12.00 Lunch
  • 14.00 Kaffe/te
  • 17.00 Middag
  • 19.00-19.30 Kaffe/te och kvällsmacka

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter