I och med covid-19 får du inte följa med eller besöka någon som får vård hos oss. Undantag kan göras för en symtomfri vårdnadshavare eller annan person som måste följa med som stöd.

Rehabiliteringsavdelning

Hitta hit

Närmaste busshållplats är Ängelholm Sjukhuset.
Visa på karta (Google Maps)

Telefon- och besökstider

Vi tar hand om dig som behöver rehabiliteras under en längre tid, så att du kan få tillbaka en så bra rörlighet och psykisk förmåga som möjligt.

Du kommer hit i samband med till exempel en stroke eller annan hjärnskada, operation eller om du har råkat ut för flera allvarliga skador samtidigt. Hit kommer även du som först har rehabiliterats på Orups sjukhus.

E-tjänster

För besökare och anhöriga

Vi är tacksamma för att ni inte kommer mer än två besökare åt gången, av hänsyn till andra patienter på avdelningen. Av samma anledning ber vi besökare att inte sitta med i matsalen när vi serverar mat.

Om ni vill komma utanför ordinarie besökstid går det bra, men det är viktigt att ni kommer överens om detta med personalen innan. Detta för att ert besök inte ska krocka med patientens träningstider.

Om du besöker en närstående som fått en stroke är det viktigt att ni inte ger mat eller dryck eftersom hen kan ha svårt att svälja.

Ta inte med blommor och använd inte produkter med stark doft av hänsyn till personer som är känsliga för starka dofter.

En dag på avdelningen

  • 08.00-09.00 Frukost
  • 12.00 Lunch
  • 14.00 Kaffe/te
  • 17.00 Middag
  • 19.00-19.30 Kaffe/te och kvällsmacka

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter