Hudmottagning

Hitta hit

Närmaste busshållplats är Kristianstad Centralsjukhuset.
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till oss kommer du som behöver utredas eller vårdas för en hudsjukdom, exempelvis eksem, psoriasis, fot- eller bensår, akne, hudtumörer eller andra hudförändringar.

Vi behandlar också könssjukdomar.

Hudkliniken deltar inte i Euromelanoma 2018.

Vi kan erbjuda dig som patient en digital kallelse för ditt besök på hudmottagningen i Kristianstad.

Om du är intresserad logga in i E-tjänster och under "Övriga tjänster - välj formulär för samtycke. Med formuläret lämnar du medgivande till digital kallelse och därmed får du ingen brevkallelse.

Glöm inte att slå på avisering så du får sms/mail om bokningen hos oss, detta meddelande kommer på natten så du kanske vill ha ljudet avslaget på din mobil för att inte störas.
Du kan närsomhelst stänga av funktionen digital kallelse.

Vid entrén finns en självincheckningsautomat. Här kan du enkelt själv anmäla och betala ditt besök.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär som du har. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss.

Du kan även skicka in en remiss som du har skrivit själv, en så kallad egenremiss, via våra e-tjänster.

Om du misstänker att du har en könssjukdom kan du söka direkt till oss.

Information om egenremiss

Ditt besök hos oss

Om du behöver tolk meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss snarast möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Före besöket

Kom ihåg att ta med legitimation.

Under

Anmäl ditt besök i receptionen eller genom att checka in via självincheckningsautomaten. Där kan du som har frikort, är under 20 år eller över 85 år, enkelt anmäla ditt besök.

Incheckning kan tidigast ske två timmar innan ditt bokade besök och självincheckningen har öppet även när kassan/receptionen är stängd.

Efter besöket

Behov av uppföljning bestäms i samråd med din läkare.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter