Ortopedimottagning

Hitta hit

Närmaste busshållplats är Trelleborg Lasarettet.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Hos oss utreds och behandlas du som har skador eller sjukdomar i rörelseorganen (skelett, leder och muskulatur). Du som ska genomgå en höft- och knäledsplastik eller rygg- och fotoperation kommer till oss innan och efter operationen.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär som du har. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss.

Du kan även skicka in en remiss som du har skrivit själv, en så kallad egenremiss, via våra e-tjänster.

Information om egenremiss

Ditt besök hos oss

Behöver du en tolk? Meddela oss i så fall i god tid före ditt besök, så bokar vi en tolk åt dig.

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss så snart som möjligt eller senast 24 timmar innan ditt besök. Besök som inte har avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Före besöket

Du får gärna ta med dig en anhörig som stöd vid ditt besök hos oss. Med hänsyn till andra patienter är vi  tacksamma för att du endast tar med dig en person.

Kom ihåg att ta med legitimation.

Under

Anmäl ditt besök i receptionen i huvudentrén.

Ett vanligt mottagningsbesök hos oss tar ungefär 30 minuter.

Om du ska opereras kommer du till oss på ett inskrivningsbesök. Då träffar du läkare, narkosläkare och sjuksköterska för att få information om operationen. Då får du även din tid för operation. Ett inskrivningsbesök tar cirka 3-4 timmar.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter