Medicinmottagning dagvård

Hitta hit

Närmaste busshållplats är Trelleborg Lasarettet.

Hitta på plats

Vi finns vid ingång 4 A.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till oss kommer du som är äldre och har flera sjukdomar för att få behandling under dagen. Du kommer hit regelbundet, och kan vid behov få behandlingen hemma.

Hit kommer även du som har varit på akutmottagningen och som behöver få vård under dagen innan du kan åka hem.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

Du kommer till oss via remiss från en annan mottagning på sjukhuset.

Du som behöver sjukvård i hemmet får det genom att din kommunsjuksköterska och primärvårdsläkare tar kontakt med oss.

Ditt besök hos oss

Just nu får du inte ta med någon till ditt besök hos oss. Det är för att minska smittspridningen av det nya coronaviruset och covid-19. I vissa fall kan din närstående istället vara med via telefon eller video. Ibland kan vi göra undantag från besöksförbudet, till exempel för en vårdnadshavare utan symtom.

Om covid-19 och besöksförbudet

Ta med dig din legitimation, en lista över de mediciner som du tar och även de mediciner som du tar under dagen. Behandlingen kan pågå under en stor del av dagen och det är därför bra att du har med medicinen så du inte missar någon dos.

Under

Hur besöket på mottagningen ser ut och hur lång tid det tar beror på vilken behandling du ska få hos oss. Behandlingen utförs under dagen.

Vårt mobila vårdteam kan komma till dig i ditt hem för läkarbedömning och stödjande behandling. Vårdteamet kan skriva in dig direkt på en vårdavdelning istället för att du ska behöva besöka akuten.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter