Logopedmottagning

Hitta hit

Närmaste busshållplats är Trelleborg Lasarettet.
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Vi utreder och behandlar dig med röst-, tal- och språkproblem, sväljningssvårigheter och läs-, skriv-och räknesvårigheter.

Vi erbjuder även rådgivning och hjälpmedel.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär som du har. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss.

Du kan även skicka in en remiss som du har skrivit själv, en så kallad egenremiss. Kontakta oss för mer information om hur du går tillväga.

Vi tar inte emot egenremiss för barn under 18 år som misstänks ha läs- och skrivsvårigheter (dyslexi) eller räknesvårigheter (dyskalkyli). Vänd er istället till skolhälsovården för att få remiss till vår mottagning.

Du som arbetar på skola hittar blanketter för ansökan om utredning av läs- skriv- och räknesvårigheter och/eller språkstörning på Vårdgivare Skånes webbplats.

Vårdgivare Skåne

 

Ditt besök hos oss

Anmäl ditt besök i receptionen i huvudentrén.

Meddela oss i god tid om du behöver en tolk, så bokar vi det åt dig.

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss så snart som möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte har avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Före besöket

Kom ihåg att ta med legitimation.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter