Sjukgymnastikmottagning

Hitta hit

Du kan åka stadsbuss 2 (mot Röinge) eller stadsbuss 3 (mot Stoby) till hållplats Sjukhuset.
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till oss kommer du som är i behov av sjukgymnastik. Vi bedömer funktionsnedsättningar och väljer utifrån det lämpliga träningsprogram och behandlingar. Du som patient får råd utifrån din specifika diagnos, problem och behov.

E-tjänster

Ditt besök hos oss

Om du behöver tolk meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss snarast möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Före besöket

Kom ihåg att ta med legitimation.

Under besöket

På vår mottagning finns en stor gymnastiksal med olika redskap och styrketräningsapparater, en uppvärmd träningsbassäng, rum för träningscyklar, löpband, vibrationsplatta och Wii-spel. För enskilda bedömningar och behandlingar finns också ett antal mindre rum.

Vi som jobbar här

Hos oss arbetar sjukgymnaster/fysioterapeuter tillsammans med sjuksköterskor och undersköterskor.

I samma lokaler har även sårsjuksköterskan sin mottagning för såromläggningar. Sårsjuksköterskan ansvarar för inneliggande patienter och patienter som har genomgått benamputationer.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.