Medicinmottagning

Hitta hit

Närmaste busshållplats är Hässleholm Sjukhuset.
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Hos oss får du specialistsjukvård inom områden invärtesmedicin, hjärta, hjärna, blod, hormonsjukdomar och diabetes.

Vi utreder och behandlar även dig med astma och allergiska besvär från näsa och ögon, nässelutslag, lokaliserade svullnader och allergiska systemreaktioner.

Här erbjuder vi även allergivaccination, även kallad allergenspecifik immunterapi eller hyposensibilisering.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär som du har. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss.

Du kan även skicka in en remiss som du har skrivit själv, en så kallad egenremiss, via våra e-tjänster eller blanketten nedan.

Ditt besök hos oss

Du informeras på din kallelse till vilken av våra specialistenheter du ska till.

Vid besök till sjuksköterska på hjärtmottagningen och allmänmottagningen anmäler du dig i akutmottagningens reception, ingång B.  Alla andra besök ska anmälas i centralhallen, ingång A.

Vi erbjuder blodprovs- och EKG-tagning mån-fre kl 07:30-16:00, ingen tidsbokning krävs.
Registrering av besöket sker i Centralhallen, ingång A.

Om du behöver tolk meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss snarast möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Före besöket

Kom ihåg att ta med legitimation.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter