Jobba hos oss

Var med och möjliggör god hälsa för alla i Skåne - välkommen till Primärvården.

Primärvården Skåne är Region Skånes offentligt drivna primärvård. Vi är 4 200 medarbetare som varje dag arbetar för att ge Skånes invånare nära vård av hög kvalitet och ett gott bemötande, genom livets alla skeenden. Detta gör vi utifrån våra värderingar – välkomnande, drivande, omtanke och respekt. Vill du vara med?

Kraften i 200 verksamheter

Primärvården består av mer än 200 verksamheter över hela Skåne, både i städer och på mindre orter. Vi möter patienter med olika behov, bakgrund och förutsättningar, på våra mottagningar och i deras hem. Hos oss hittar du ett arbete med stor variation och omväxling, och med stora valmöjligheter för att passa dig och din livssituation.

Satsningar på bland annat nya digitala arbetssätt och på arbetsmiljön syftar till att göra primärvården ännu bättre, både för dig som arbetar hos oss och för våra patienter.

Vi är en del av Region Skåne och är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Vi driver ett aktivt miljöarbete för att främja hållbarhet och minska vår klimatpåverkan.

Kompetensutveckling och forskning 

Som medarbetare hos oss får du ta del av satsningar i form av kompetensutveckling och olika förmåner inom Region Skåne. Vidareutbildningar prioriteras och är du intresserad av att arbeta med utvecklingsprojekt och forskning kan du räkna med stöd och handledning.

ST-tjänstgöring (skane.se) 

Vill du bli en av oss?

Du hittar våra lediga jobb på länken nedan. Du kan också kontakta verksamhetschefen på mottagningen som du är intresserad av, både om de söker medarbetare eller om du vill lämna in en spontanansökan.

Sök lediga jobb (skane.se)