Anmäl dig till KOL-skola

I KOL-skolan erbjuder vi dig information om KOL (kronisk obstruktiv lungsjukdom). Du får redskap om hur du genom dina levnadsvanor kan påverka din vardag och må så bra som möjligt.

Du får gärna ta med en anhörig eller närstående till KOL-skolan. Tillsammans med andra i liknande situation kommer ni att få möjlighet att diskutera. 

På träffarna kommer du att träffa läkare, distriktssköterska, fysioterapeut (sjukgymnast), dietist och arbetsterapeut. Du har möjlighet att få svar på alla dina frågor kring KOL.

Tid

Vi träffas tre gånger på Vårdcentralen Vä, klockan 14.30–16.00:

  • tisdagen 22 januari
  • tisdagen 29 januari
  • tisdagen 5 februari

Kostnad

Besöket kostar 200 kronor och ingår i högkostnadsskyddet, så har du ett frikort som gäller, betalar du inget.

Intresseanmälan

Du meddelar i receptionen på Vårdcentralen Vä eller Vårdcentralen Vilan att du är intresserad av att delta i KOL-skolan. Kursledaren kontaktar dig när du är antagen. Anmäl dig så snart som möjligt så du säkert kommer med, för antalet deltagare i gruppen är max tolv.

Frågor?

Kontakta oss på telefon 044-309 04 40.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter