Anmäl dig till kurs i mindfulness

Medveten höstpromenad bland gula löv.  Foto: Colourbox
Känner du dig stressad, har ångest, sömnsvårigheter eller helt enkelt vill förbättra ditt mående? I höst kan du gå kurs i mindfulness och få redskap att hitta vägar till bättre hälsa.

I september startar vi kurser på torsdagar för dig som vill lära dig mer om och träna mindfulness för bättre balans i livet. Mindfulness är träning i att vara närvarande i nuet; ett sätt att förhålla sig till livet som motverkar oro och stress.

Vi erbjuder kurser både på för- och eftermiddag samt kvällstid. Kursen är gratis, det du behöver betala är en bok för 150 kronor som finns i bokhandeln eller på nätet.

Anmälan

Ring 0417-49 78 00 eller använd våra e-tjänster och anmäl ditt intresse, så tar vår sjuksköterska Lena Volmer kontakt med dig. Lena är både distriktssköterska och psykiatrisjuksköterska.

Sagt av tidigare kursdeltagare:

”är väldigt nöjd och glad, en härlig grupp med fina människor lugnt och avslappnat” 

”jag har lärt mig ge akt på kroppens signaler”

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter