Intresserad av seniorträning?

Är 70+ och vill få hjälp med hur du kan röra på dig och träna för att må bättre?

Under våren erbjuds du som är 70 år och äldre att vara med i vår gruppträning. Träningen är särskilt anpassad för dig som till exempel har ont i leder eller muskler, högt blodtryck, diabetes eller övervikt.

Från och med onsdagen 13 februari erbjuds du att i en grupp med max åtta personer vara med på övningar som är anpassade efter dina behov. Vi träffas tio onsdagar under våren.

Tid:

onsdagar klockan 11–12.

Plats: 

fysioterapeuternas lokaler.

Anmäl att du vill vara med:

ring telefonnummer 0451-29 82 00 eller prata med din fysioterapeut (sjukgymnast). Din anmälan omfattar alla tio gångerna.

Praktisk information:

ha bekväma kläder som är lätta att röra sig i. Inomhusskor är bra, men är inget krav. Ta med ett glatt humör.

Kostnad, avbokning och om du uteblir:

Du betalar som vid ett enskilt besök för sjukgymnastik. Har du frikort, gäller det. I samband med träningen anmäler du dig som vanligt först i receptionen.

Kom ihåg att avboka om du blivit sjuk och inte kan komma senast 24 timmar innan. Annars får du betala dubbel avgift.

 

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter