Öppet hus den 12 juni om våra e-tjänster

En perosn tittar i 1177 Vårdguidens e-tjänster
Måndag den 12 juni har vi öppet hus på temat e-tjänster. Då visar vi de e-tjänster som vi erbjuder dig som patient hos oss. Mellan klockan 9 och 15 finns vi tillgängliga och hjälper dig att komma igång och lära dig vilka ärenden du kan göra själv via dator, läsplatta eller smart telefon.

Till exempel går det att be om nya recept eller avboka tider och på så sätt slippa att sitta i telefonkö. Du kan också läsa din journal eller boka om din tid för besök hos vissa yrkeskategorier. 

På plats får du:

  • hjälp att logga in och utforska våra e-tjänster på 1177 Vårdguiden
  • hjälp med inställningar som du kan göra på dina sidor
  • komma igång och lära dig vilka ärenden du själv kan göra via dator, surfplatta eller smart telefon

För att tryggt kunna logga in i 1177 Vårdguidens e-tjänster behöver du ha en e-legitimation eller mobilt BankID. Har du det på din mobiltelefon, surfplatta eller bärbara dator, får du gärna ta med din egna utrustning.

Välkommen! 

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter