Höst- och julträffar på äldrevårdsmottagningen

Under november och december välkomnar vi dig som är 75 år eller äldre och har valt oss som din vårdcentral på äldrevårdsmottagningens aktiviteter.

16 november: Seniorcafé – tema gott åldrande

Torsdagen 16 november har vi seniorcafé på Mötesplats Ljungdala klockan 13.3015 på temat Gott åldrande.

Caféet är öppet med fika och enklare lunch. Du betalar kontant eller via Swish. Du behöver inte anmäla dig innan. 

Mötesplatsen finns på Trebackalånggatan 174 och du kan ta buss 1 dit. 

3 december: Julskyltning med tryck

Söndagen 3 december finns vårdcentralens medarbetare på julskyltningen på Stortorget i Hässleholm och mäter blodtryck och blodsocker. Vi samarbetar då med Föreningen Hässleholm HjärtLung och Diabetesföreningen i Hässleholm.

7 december: Adventsfika

Välkommen till Ljungdalakyrkan torsdagen 7 december klockan 14–16 på kaffe/te med dopp. En av våra läkare är där och pratar. Vi delar även ut reflexer och byter gummiskor på käppar och halkskydd på kryckor.

Sång och musikunderhållning.

Vi behöver din anmälan senast den 28 november. Ring till vårdcentralen eller lämna anmälan i receptionen.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter