Kom och få hjälp med våra e-tjänster

e-tjänster i väntrummet
På tisdagar, onsdagar och torsdagar klockan 10-12 har du möjlighet att på plats få hjälp med att använda våra e-tjänster. I dem kan du bland annat boka tid till vissa av våra behandlare, av- och omboka redan bokad tid, rådgivning och förhöra dig om att få förnya dina recept.

Du kan få se hur du loggar in och använder e-tjänsterna via dator och smart telefon. Har du en egen telefon som du kan nå internet med, kan du även ta med den och få hjälp. Vi har också tryckt informationsmaterial om e-tjänsterna som du kan läsa där hemma i lugn och ro.

Det är Hosam, ”Sam”, Rajjoub, som svarar på alla dina frågor och hjälper dig till rätta i den digitala världen. Han sitter vid vår reception och kan både svenska, engelska, turkiska och arabiska, så även om du – eller någon du känner – har svårt att förstå svenska, kan du få hjälp.

E-tjänsterna når du via vår webbsida vardcentralenostermalm.se  eller 1177 Vårdguiden.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter